Kunstobjecten

BUITENOPLOSSINGEN

Een kunstwerk in natuursteen is voor MasterStone een vertrouwd gegeven. Ongetwijfeld ben je zelf al kunstenwerken tegengekomen op rotondes of andere publieke plaatsen. Wie weet zat daar wel een kunstwerk bij dat gerealiseerd werd door MasterStone! Ieder kunstproject start vanuit één grote blok natuursteen. De vakmensen van MasterStone bewerken en verzagen deze stukken met een hoge dosis kennis en expertise. Naast de grote zaagmachines gaan we ook heel gericht en precies te werk om uiteindelijk een verfijnd eindresultaat te verkrijgen.

We realiseerden al tal van binnen- en buitenkunstwerken voor verschillende kunstenaars en gemeenten. Hierbij tekenen we zelf de plannen uit en geven we aanwijzingen aan om vervolgens het ontwerp volledig zelf uit te werken. Indien gewenst kan je iedere keer ook rekenen op onze eigen suggesties.

Met liefde voor natuursteen gerealiseerd

REALISATIES

Benieuwd in welke materialen jouw kunstwerk vervaardigd kunnen worden? Heb je vragen over onze materialen en de mogelijke uitvoeringen? Neem contact met ons op, we geven je advies op maat en helpen je graag verder!

Steensoorten voor jouw kunstobjecten

MATERIALEN

Arduin
Composiet
Graniet
Marmer
Witsteen
Terrazzo