Over ons

MASTERSTONE

Al meer dan 50 jaar lang produceren en plaatsen we bij MasterStone gedetailleerd maatwerk uit karaktervolle en verschillende soorten natuurgesteenten. Iedere dag zetten we ons in om de puurheid en unieke karakteristieken van natuurstenen te bewaren. Met hart en ziel bewerken we de parels van de natuur met het juiste vakmanschap en knowhow tot hoogwaardige en stijlvolle producten of objecten voor binnen en buiten. De producten die we realiseren zijn erg gevarieerd en gaan van simpele gevelbekledingen tot architecturale interieurs of exclusieve kunstarmaturen.

Natuurstenen zijn voor ons een reflectie van natuurlijke krachten en weerselementen. Enkel de beste materialen worden zorgvuldig en met de hand uitgekozen door onze eigen experten. Doordat we niet met leveranciers werken en we zelf instaan voor ons aanbod, kent het assortiment van MasterStone weinig tot geen grenzen! Dankzij onze knowhow en uitgebreide machinepark, zijn vrijwel alle bewerkingen en simpele, complexe of exclusieve toepassingsvormen mogelijk met ambachtelijke en verfijnde producten als eindresultaat. MasterStone voorziet daarnaast ook het transport en de plaatsing van de bewerkingen in natuursteen, voor het volledige totaalpakket kan je op ons rekenen!

Iedere klant staat bij MasterStone centraal. Zowel architecten, interieurzaken, aannemers, projectontwikkelaars als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar de juiste kennis omtrent de toepassingsvormen, het onderhoud, de karakteristieken en de natuurlijke verouderingseffecten van de verschillende natuurstenen? We hanteren verschillende methodologieën die we maar al te graag delen met jou!

50 jaar

KENNIS EN ERVARING

Exclusieve realisaties

DANKZIJ UITGEBREIDE MACHINEPARK

Eigen transport

EN PLAATSING

Passie & ambacht

DAAR WERKEN WIJ MEE

Geen middelman

WIJ KOPEN RECHTSREEKS AAN

Eigen productie

ALLES KAN OP MAAT

BENIEUWD? KOM EENS LANGS OF CONTACTEER ONS HIER!

Onze productie

MASTERSTONE

MasterStone begrijpt de kracht, de ziel en de uniciteit van iedere natuursteen. Met de juiste precisie, ervaring en liefde laat MasterStone het gesteente overstijgen tot ongeëvenaarde schoonheid die terugblikt op de geschiedenis van de natuur.

Het uitgebreide machinepark bij MasterStone maakt vrijwel iedere bewerking en uitvoering mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden die onze zaagmachines bieden? Kom langs en ontdek ze zelf.