Trappen

BUITENOPLOSSINGEN

Trappen in natuursteen vormen altijd en overal een blikvanger, zowel binnen als buiten.  Onze buitentrappen vervaardigen we steeds uit hoogkwalitatieve arduin, enkel zo kan je er zeker van zijn dat ze door de jaren heen de weersinvloeden zullen doorstaan. Dankzij ons sterk onderbouwd vakmanschap en uitgebreide machinepark kan je bij ons terecht voor buitentrappen van elke grootte en elke complexiteit, gaande van simpele, rechte trappen tot draaitrappen met complexe vormen. Ook voor het transport, de plaatsing en eventuele nazorg staan we graag voor je klaar.

Voor een langere levensduur van al uw trappen in natuursteen bieden we u een ruime keuze Lithofin onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze showroom te Maasmechelen, of online in onze webshop.

Met liefde voor natuursteen gerealiseerd

REALISATIES

Op zoek naar ideeën voor een buitentrap in natuursteen? Heb je vragen over onze materialen, de mogelijke uitvoeringen en de hierbij horende technische aspecten? Neem contact met ons op, we geven je advies op maat en helpen je graag verder!

Natuursteensoorten voor jouw trappen

MATERIALEN

Arduin