natuursteen Terrazzo

natuursteen Terrazzo

Terrazzo

MATERIALEN

Terrazzo natuursteen is een combinatie van marmerkorrels en al dan niet gekleurd cement of klei die na droging wordt gepolijst. Het verschil met composiet is dat er bij het laatste kunstharsen worden gebruikt.

Terrazzo wordt door zijn slijtvastheid en krasbestendigheid vaak gebruikt voor vloerafwerking en werkbladen, maar ook voor decoratieve doeleinden zoals mozaïeken is terrazzo een uiterst geschikte steensoort.

 

In onze webshop vind je verschillende afgewerkte materialen in terrazzo, voor alle andere toepassingen ontvangen we je graag in onze vernieuwde showroom. Ook voor het onderhoud van je bestaande terrazzo natuursteen zit je goed bij Masterstone dankzij ons gamma Lithofin onderhoudsproducten. 

Welk eindresultaat met terrazzo had je in gedachte? Doe beroep op onze expertise, we helpen je graag verder!

Natuursteensoorten die je kunnen inspireren

MATERIALEN

Bij MasterStone kan je terecht voor alle soorten natuursteen, in alle kleuren, vormen en maten. Ieder gesteente behandelen we volgens de regels van de kunst. Hieronder vind je de meest voorkomende natuurstenen, maar ook voor de specialere gesteenten ben je bij MasterStone aan het juiste adres!

Arduin
Composiet
Graniet
Marmer
Witsteen