keukenblad graniet

Keukens

MASTERSTONE

De keuken is het kloppend hart van je huis en vormt de plaats waar je veel tijd doorbrengt. Gezellig tafelen met het gezin of kokerellen met vrienden, de keuken is een warme ruimte. Dat we hier dagelijks veel tijd doorbrengen staat vast. Daarom is het belangrijk om na te denken over de indeling én het interieur waarin we thuiskomen. Want naast het esthetische aspect, moet er ook rekening gehouden worden met het functionele. Bij Masterstone beschikken we over een ruime keuze natuursteenproducten voor keukentoepassingen. Naast de meer gebruikelijke materialen als arduin en graniet bieden we u ook exclusievere natuursteensoorten als marmer, composiet en terrazzo. Al deze materialen bewerken we met de grootste zorg en volledig volgens uw wens tot onder meer keukenbladen, spatwanden, spoelbakken en keukenvloeren.

Voor een langere levensduur van al uw natuursteenproducten bieden we u een ruime keuze Lithofin onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze showroom te Maasmechelen, of in onze webshop.

 

BLADEN – VLOEREN – TAFELS – SPOELBAKKEN – WANDTEGELS

Met liefde voor natuursteen gerealiseerd

REALISATIES

MasterStone biedt je een breed assortiment natuursteenproducten voor de meest uiteenlopende keukentoepassingen waarbij de kleuren en afwerkingen eindeloos zijn. Welk type vloer of keukenblad had jij in gedachte? Bezoek snel onze vernieuwde showroom en we maken samen met jou je ultieme keukendroom waar!

Natuursteensoorten voor jouw keuken

MATERIALEN

Arduin
Composiet
Graniet
Marmer
Witsteen
Terrazzo