schouw natuursteen marmer

Toepassingen

INTERIEUR

Voor heel wat interieursoplossingen geldt dat ze onlosmakelijk gebonden zijn aan standaardafmetingen, standaardafwerkingen of standaardkleuren. Bij natuursteen vormen de unieke karakteristieken van de natuur de enige beperking. Kiezen voor natuursteenproducten voor interieurtoepassingen is kiezen voor een uniek verhaal. Dankzij ons uitgebreide machinepark, ons unieke handwerk én een onze ruime keuze aan onder meer arduin, graniet, composiet en witsteen is vrijwel ieder denkbaar ontwerp mogelijk. Al deze materialen bewerken we met de grootste zorg en volledig volgens jouw wensen tot vensterbanken, trappen, vloer- en wandtegels, schouwbekleding, en zo veel meer. Ook voor bijzondere toepassingen als kunstobjecten zit je goed bij Masterstone. Vertel ons meer over je zoektocht en we schrijven graag mee aan je verhaal.

Voor een langere levensduur van al uw natuurstenen interieurtoepassingen bieden we u een ruime keuze Lithofin onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze showroom te Maasmechelen, of in onze webshop.

VENSTERBANKEN – SCHOUWEN – TAFELS – TEGELS – TRAPPEN – (KUNST)OBJECTEN

Met liefde voor natuursteen gerealiseerd

REALISATIES

Ben je op zoek naar natuursteenproducten voor interieurtoepassingen of heb je vragen over onze beschikbare materialen, de mogelijke uitvoeringen en de hierbij horende technische aspecten? Bezoek dan eens onze vernieuwde showroom, of vraag een bezoek aan van een van onze natuursteenexperten. Zij helpen je graag verder met advies op maat van je behoeften.

Natuursteensoorten voor jouw vensterbanken

MATERIALEN

Arduin
Composiet
Graniet
Marmer
Witsteen
Terrazzo