natuursteen badkamer

Badkamers

MASTERSTONE

In de badkamer is het belangrijk om een geborgen en intieme sfeer te creëren, ongeacht de grootte van de ruimte. Ieder voorkeur is uniek, daarom beschikken we bij Masterstone over een ruime keuze natuursteenproducten voor al uw badkamertoepassingen. Naast de eerder tijdloze materialen als marmer en graniet vind je bij ons ook minder gebruikelijke materialen als composiet, terrazzo en witsteen. Al deze materialen bewerken we met de grootste zorg en volledig volgens uw wens tot onder meer wastafelbladen, wandtegels, douchebakken en badkamertegels. Hierbij denken we graag met u mee over het design, maar verliezen we ook het functionele aspect niet het oog. Het resultaat? Een badkamer die niet warmte en exclusiviteit uitstraalt, maar daarnaast ook volledig voldoet aan uw praktische wensen.

Voor een langere levensduur van al uw natuursteenproducten bieden we u een ruime keuze Lithofin onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze showroom te Maasmechelen, of in onze webshop.

 

BLADEN – VLOEREN – DOUCHEBAKKEN – WASTAFELS – WANDTEGELS

Met liefde voor natuursteen gerealiseerd

REALISATIES

MasterStone biedt enkel de beste natuursteenproducten voor badkamertoepassingen en voldoet zo aan al uw eisen aangaande hygiëne, kwaliteit en duurzaamheid. Op zoek naar de mooiste materialen voor in jouw badkamer? Bezoek dan gerust eens onze vernieuwde showroom, of vraag een plaatsbezoek aan via ons contactformulier. Samen komen we steeds weer tot het resultaat van jouw dromen!

Natuursteensoorten voor jouw badkamer

MATERIALEN

Arduin
Composiet
Graniet
Marmer
Witsteen
Terrazzo